Case beschrijving

 • Bedrijfsdomein: Transport
 • Onze service: Optimalisatie van rittenprestaties voor verbeterde efficiëntie
 • Onze apps:
  • Transport app
 • Resultaat:
  • Door onze Sales & Marge App heeft Jacobs Transport dagelijks en moeiteloos inzicht in omzet- en margegegevens. Deze digitale transformatie heeft geleid tot aanzienlijke tijdswinst en stelt Jacobs Transport in staat om snel en accuraat te anticiperen op uitdagingen, zoals het identificeren van "lege kilometers". Dit vermogen heeft de planning geoptimaliseerd en de algehele efficiëntie van de operaties verbeterd.
 • Testimonial:
  • "Als transportbedrijf waren we op zoek naar een efficiënte Business Intelligence-oplossing om ons bedrijf te optimaliseren, en InsightData heeft dat mogelijk gemaakt. Vanaf het allereerste moment merkten we dat we te maken hadden met een team van professionals die niet alleen zeer bekwaam zijn in hun vak, maar ook zeer mensgericht. De communicatie met InsightData is altijd vlot en transparant. Ze luisteren naar onze behoeften en begrijpen de complexiteit van de logistieke sector. Het is indrukwekkend om te zien hoe ze onze visie omzetten in een functionerende BI-oplossing die ons bedrijf naar een hoger niveau doet tillen.

   Wat InsightData onderscheidt, is hun vermogen om technische aspecten op een begrijpelijke manier uit te leggen. Dit maakte het voor ons mogelijk om actief deel te nemen aan het ontwikkelingsproces, en we voelden ons volledig betrokken bij het project. Hun menselijke benadering heeft ons altijd het gevoel gegeven dat we met partners werkten in plaats van dienstverleners.
   Dankzij de oplossing die InsightData voor ons heeft gebouwd, hebben we nu meer en meer een real-time inzicht in onze activiteiten en kunnen we weloverwogen beslissingen nemen die ons bedrijf aanzienlijk gaat verbeteren. De betrouwbaarheid en de snelheid van de geleverde oplossing geeft ons de ruimte om onze bedrijfsprocessen te stroomlijnen en om uiteindelijk kostenbesparingen mogelijk te maken.

   We zijn zeer tevreden met de samenwerking met InsightData en zouden hen van harte aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een professionele, mensgerichte IT-partner.
   We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en onze BI-oplossing verder te ontwikkelen met InsightData aan onze zijde."

   Jill Gielen - COO - Jacobs Transport

www.jacobstransport.be